Nibe Festival

  Om Nibe Festival

   Nibe Festival er blandt Danmarks 6 største musikfestivaler.

  Vi hylder festen og den helt specielle stemning, der opstår når masser af glade mennesker nyder hinandens selskab, atmosfæren og musikken i Skalskoven.

  Nibe Festival – Be there

  Fakta

  o Nibe Festival startede i 1985 

  o Nibe Festival afvikles i Skalskoven, landets 'måske' smukkeste festivalområde. 

  o Nibe Festival har over frivillige 4700 medhjælpere, som alle gør det bedste, de kan for at give vores gæster en fantastisk oplevelse.

  o Omkring 80 koncerter præsenteres på fire scener i løbet af de fire festivaldage og nætter. 

  o På scenerne kan du som gæst høre det bedste og det største af dansk musik.

  o Hvert år krydres programmet med udenlandske acts fra forskellige genre

  o På programmet er også et varieret udvalg af upcoming dansk musik og selvfølgelig en masse fed live musik, man kan danse, feste og synge med på.

  Alt sammen samlet under Bøgetræerne i den smukke Skalskov

  o Nibe Festivals overskud doneres hvert år til foreningslivet i Nordjylland.

  o Årets rekordomsætning i 2019 rundede omkring 39 millioner kr.

  o Ca. 15.000 betalende gæster besøgte Nibe Festival i løbet af de fire festivaldage.

  o Nibe Festival er blandt de festivaler, som bruger flest penge pr. gæst på at yde den ultimative servicering.

  o Nibe Festivals Camps invaderes hvert år af ca. 6.500 overnattende gæster.

  o Nærvær og intimitet er festivalens nøgleord, så derfor lukker vi max. 9.000 betalende gæster ind i det forjættede festivalland om dagen.

  Organisationen

  Nibe Festival er en stor organisation, som foruden de mange frivillige i festivaldagene drives af seks fastansatte og flere frivillige året rundt. I alt er der 8 forskellige afdelinger som hver især er ansvarlig for følgende områder; Bar & Boder, Sikkerhed, Camping, Medhjælper, Erhvervssalg, Backstage, Plads, projekt & Praktik og Kommunikation. 

  Nibe Festival Fonden blev etableret i 2010, og det er en selvejet institution, som Erhvervsstyrelsen overvåger. Fondens formål er at understøtte festivalens kommercielle udvikling samt at kunne støtte festivalen økonomisk. Det er Fonden, som administrerer den kapital, som Nibe Festival får i overskud efter endt festival, som derefter gives væk til velgørende formål i Aalborg Kommune. 

  Hvert år afholdes en generalforsamling; du kan altid læse den seneste beretning i nyheder på Nibecrew. Hvis du vælger at være støttemedlem og betalet et årligt kontingent har du stemmeret på generalforsamlingen.

  Ønsker du at finde ud af, hvem som er en del af Fonden, bestyrelsen, daglig ledelse eller hvem afdelingslederne er, kan du læse mere her: http://nibefestival.dk/medarbejdere.aspx