Hvordan bliver jeg medhjælper > 18 år?

Opret dig i vores jobbank. Hvis du er over 18 år på denne side og er du under 18 år så gå til siden "Jobbank - Ungdomshold".

Udfyld skemaet med så mange informationer som muligt. Felter med * skal udfyldes. Du vil få en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding, og så er du i vores jobbank.

Det er obligatorisk at du uploader foto, bl.a. til brug, når du skal tjekke ind på festivalen (hvis du altså får et job) som identifikation af dig som medhjælper. 

Derefter kan du blot vente på, at du kontaktes af én af vores mange teamledere. Eller du kan gå ind i basen www.nibecrew.dk og se, om der er nogle jobs ledige. Ses på forsiden.

Kender du i forvejen en leder på Nibe Festival, er du naturligvis velkommen til at gøre hende/ham opmærksom på, at du har oprettet dig i jobbanken.

Læs mere om reglerne for jobbet i basen under "Info". Log ind på www. nibecrew.dk, når du er blevet oprettet. Under info kan du også læse andre relevante informationer. Kan du ikke finde svaret på dine spørgsmål, så kontakt os på email: medhjaelper@nibefestival.dk.

 

HUSK!!!! Dette er kun en jobbank du har først fået et job når du har fået en konkret henvendelse fra en teamleder. Indtil da er du blot på venteposition til et job. 

Bliv medlem

Hvis du er kommet til denne side, via en mail invitation. har du ikke fået kopiet hele linket.