Læs om at være en del af Ungdomsholdet her

  Når man er under 18 år og gerne vil være medhjælper på Nibe Festival, kan det være udfordrende at finde et job. Derfor har vi oprettet Ungdomsholdet, hvor alle mellem 13 og 17 år er velkommen.

   Der gælder nogle enkle regler for at være ungdomsmedhjælper – og dem kan du læse om nedenfor.

    1. Hvis du er mellem 13 og 17 år og ønsker at være medhjælper, bliver du altid tilknyttet Ungdomsholdet, også selvom du udfører opgaver for en bestemt enhed. De opgaver du skal udføre kan være faste opgaver som Ungdomsholdet er hyret til at lave for festivalen. Men det kan også være en enhed der booker lige netop dig, til den opgave de gerne vil have udført.

   Arbejdsopgaver:

  Opgaverne på Ungdomsholdet er bl.a. at hjælpe med at sætte telte op inden festivalen, udlevere medhjælper T-shirts, vaske op i VIP området, samle affald, stå i flaskecentralerne.  Eller andre opgaver som bookes ind af enhederne på Festivalen. 

  Arbejdstider og timeantal:

  1. Hvis du er 13 år - og indtil du går ud af 9. klasse, skal du arbejde 12 timer under festivalen og du kan arbejde mellem kl. 06.00 og 20.00.
  2. Hvis du er gået ud af 9. klasse året før og indtil du bliver 18 år, skal du arbejde 16 timer under festivalen og kan arbejde mellem 06.00 og 24.00.

   Kontaktoplysninger: 

  Temaleder: Rikke Damgaard – 31333196

  Stedfortræder: Susanne Damgaard - 24762862
  Stedfortræder: Jeanette Østergaard - 28708292

  Mail: Ungdomsholdet@nibefestival.dk

   

  Ansøg om at blive medhjælper på ungdomsholdet

  Tjek APP´en Nibe-job eller gå ind på www.nibejob.dk for at tjekke om der er nogle ledige jobs på Ungdomsholdet

  Ansøg om jobbet og afvent svar om du er en af de heldige. Når du har lavet en aftale med Ungdomsholdet, så får du tilsendt et link så du kommer direkte ind på det korrekte hold- eller du kan oprette en profil under fanen ’Bliv hjælper på Ungdomsholdet 13-17 årige’

  Er der ikke lige et job til dig, kan du kontakte teamleder Rikke Damgaard på email:Rikkedamgaard@gmail.com så sørger hun for at hjælpe dig videre. 

   

  Vigtigt

  Der er ikke plads til alle unge, der ønsker at være medhjælper på Ungdomsholdet, så vi kan desværre ikke garantere et job til alle. 

  Holdet bliver fyldt således:

  1. Alle der er blevet 18 år siden sidste festival, tages af holdet. De får en mail og skal returnere et svar,  om de vil stå i jobbanken > 18 år , eller have orlov eller evt. slettes fra Nibecrew.

  2. Derefter fyldes der op med unge, der har forældre der er teamledere, stedfortrædere eller Funktionsansvarlige. Og naturligvis dem som var på Ungdomsholdet året før, som ønsker at være medhjælper igen.

  3 Hvis der derefter mangler medhjælpere så ligges et jobopslag op i Nibejob. Benævnt Ungdomshold

  Hvis der sker frafald / afbud på holdet tilbydes jobbet til de registrerede fra ventelisten.

   

  Vigtigt

  Hvis det unge menneske får et medhjælperjob andetsteds end Ungdoms-medhjælperholdene, så stilles der samme krav om timetal for at tjene til et armbånd, som festivalens øvrige medhjælpere.