Login

Adgang til Nibe Festival kræver et personligt brugernavn og kodeord.
Har du glemt dit kodeord - tryk her
Ny kode

Kan du ikke huske dit login til Nibe Festival så kan du indtaste følgende:

Kan du ikke huske dit medlemsnummer eller har du ikke en email, bedes du kontakte Karin Lauritsen på telefon 41 28 27 00 eller skriv en mail til email: medhjaelper@nibefestival.dk eller karin@nibefestival.dk

Vil du være medhjælper til Nibe Festival // Vil du være med til at gøre Nibe Festival til en succes som medhjælper?

 

Nibe Festival er drevet af ca. 4700 frivillige medhjælpere.

4700 ildsjæle, der brænder for musikken, fællesskabet og det kick, det giver at være med til at afvikle Nordjyllands største musik-begivenhed. Alle medhjælpere løfter i flok og bidrager til, at Nibe Festival år efter år er én af Danmarks største og mest besøgte festivaler.

Både som gæst og medhjælper bliver man bidt af den unikke, hyggelige og festlige stemning, der skabes i sommervarmen under trækronerne i Skalskoven, til lyden af ikke mindre end 80 koncerter fordelt på fire scener.

Dét at være festivalmedhjælper handler ikke kun om at knokle i en god sags tjeneste. Du vil med garanti få nogle fantastiske og uforglemmelige oplevelser, samtidig med at du er med til at give festivalens gæster nogle af de bedste oplevelser i deres liv. Med i festivallivet knytter der sig også altid nogle fantastiske venskaber – ofte for resten af livet.

Hvert år holder vi desuden en stor medhjælperfest, hvor vi igen mødes og fejrer indsatsen.

Kunne du tænke dig at blive en del af Nordjyllands største festival? Så læs trygt videre. Vi sætter stor pris på vores medhjælpere og har altid armene åbne overfor nye hjælpsomme hænder.

 

 

Hvordan bliver jeg medhjælper?

Obs! Du skal først oprette dig i  vores medhjælperdatabase Nibecrew, når du har en aftale med en teamleder om et job. 

Over 18 år:

Hvid du allerede har lavet en aftale med en teamleder om et job, men endnu ikke oprettet i "Nibecrew, så vil du få tilsendt et link til direkte oprettelse på holdet

Er du i forvejen oprettet som medhjælper i Nibecrew, og har lavet en aftale med en teamleder om et job, vil du hurtigst muligt bliver forflyttet til dit nye arbejdssted.

13-17 år

Er du imellem 13-17 år hedder dit arbejdssted som udgangspunkt, Ungdomsholdet, hvor dine arbejdsopgaver samt antal timer, afstemmes efter din alder.  

Medhjælpere i alderen 16-17 år kan dog vælge i stedet for at være tilknyttet Ungdomsholdet, at lave en aftale direkte med en almindelig enhed om et job. 

Hvis du allerede har lavet en aftale med ungdomsholdets teamleder/ eller anden teamleder, om et job, får du enten tilsendt link til direkte oprettelse hvis du endnu ikke er oprettet, eller du bliver overflyttet til holdet, hvis du er i Nibecrew i forvejen. 

De opgaver de unge udfører bliver booket på forhånd. 

 Ledige jobs

Hvis du derimod ikke har lavet en aftale med en teamleder om et job, så kan du gå i APPén "Nibe-job" eller via webmodulet "www.nibejob.dk" for at se om der er nogle ledige jobs som kunne interessere dig.

Du ansøger derefter om det job/ de jobs du er interesseret i. Og afventer derefter kontakt fra teamleder om du har fået jobbet.

Vi kan desværre ikke garantere alle et job. Men hold løbende øje med nye ledige jobs i APPén. 

Du kan også vælge at kontakte festivalen hvis du gerne vil have et jobs som endnu ikke er slået op. Så prøver de at hjælpe dig på anden vis. Tryk på  ”Kontakt” inde i APPen. 

Jobmuligheder på Nibe Festival (nogle af dem)

o Madboder

o Barpersonale

o Hegnsvagt/ vagt på pladsen

o Tjek-ind/ billetsalg

o Toiletrengøring 

o Sceneopsætning

o Skilte- og malerproduktion 

o Pantteam

o Bæredygtighed

o Lager

o Erhvervssalg

o VVS

o Elektrikker

o Opstilling/ nedtagning

o Kommunikation

o Events

o Camping

o Foto

o IT

o Økonomi

 

 

Når jeg er blevet medhjælper

Når du har fået bekræftet, at du er blevet en af årets medhjælpere, så log dig ind på Nibecrew og læs flere informationer om dit hold og det at være medhjælper.

Kommunikation fra festivalen

Som medhjælper vil alt kommunikation fra festivalen ske via mails eller via Nibecrew. Så sørg for at holde dig opdateret med, hvad der foregår på dit hold på Nibecrew. Du er derudover altid velkommen til at sende en mail til medhjaelper@nibefestival.dk, hvis du har nogle generelle spørgsmål til festivalen.

Hvis det er spørgsmål vedr. dit arbejdssted, bedes du kontakte den relevante Teamleder (som du også kan finde på Nibecrew). Du kan også følge med på facebooksiden ”Crew på Nibe Festival” (https://www.facebook.com/nibecrew/) eller på Instagram på ”NibeCrew”. 

OBS: Hvis du bryder reglerne for at være medhjælper 

Eksempelvis udebliver fra vagter efter at have fået armbånd på, eller hvis du glemmer at melde afbud til din vagt eller ikke opfører dig, som du bør, så vil du kunne risikere at blive blacklistet som medhjælper + vi sender dig en regning på festivalbilletten.

Yderste konsekvens, hvis du vælger ikke at betale denne regning, er, at Nibe Festival overdrager sagen til advokat og inkasso. 

Sørg derfor altid for at kontakte din teamleder pr. telefon, mail eller SMS, eller send en mail til medhjaelper@nibefestival.dk ved sygdom eller anden fravær fra dine vagter, og bemærk, at det skal være inden vagten er påbegyndt. 

Medhjælperfest 

Som medhjælper bliver du inviteret til en årlig medhjælperfest. Her kan du samles med dine gamle medhjælper-venner og huske tilbage på det forgangne og se frem til nye oplevelser på Nibe Festival.

 

Støttemedlem

Ønsker du at støtte Nibe Festival på andre måder, har du mulighed for at betale et årligt kontingent på 150 kr. Til gengæld har du stemmeret til generalforsamlingen og bliver inviteret gratis med til næste medhjælperfest.

 

Mvh Karin Lauritsen

Medhjælperansvarlig

Nibe Festival