Hvordan bliver jeg medhjælper <18 år?

Ledige jobs?

Hvis du gerne vil være Ungdomsmedhjælper på Nibe Festival og du ikke tidligere har en oprettet profil, så tjek først  APPén Nibe-job ud, eller tjek www.nibejob.dk. 

Her kan du se de ledige jobs der pt. er på Nibe Festival. Husk at du ikke kan søge jobs i barer som sælger alkohol. 

Du kan også vælge at sende en mail til Ungdomsholdet på email ungdomsholdet@nibefestival.dk hvis du ønsker et job hvor timerne er afstemt efter din alder og de ting du må lave i forhold til arbejdsmiljølovgivningen*. Så hjælper de dig med at finde et job. Vi kan dog desværre ikke garantere alle et job. 

*Der er specielle arbejdsmiljøregler for unge under 18 som skal overholdes. 

 

Praktik: 

Er du 13-15 år så skal du sende en mail til ungdomsholdet@nibefestival.dk for at søge et job. 

Er du 16-17 år kan du vælge at sende en mail til ungdomsholdet eller se ledige jobs i Nibejob. Bemærk timerne du skal arbejde kan være forskellige i forhold til de to muligheder. 

 

Når du har ansøgt om et job du gerne vil have, skal du bare afvente at du bliver kontaktet. Hører du ikke noget, så har du nok ikke fået jobbet. 

Hold jævnligt øje med nye jobs da der løbende, vil blive lagt nye ledige jobs op.  

Finder du ikke i første omgang et job der passer dig. i vores opslag, så send en mail til Rikke Damgaard (teamleder på Ungdomsholdet) på email . damgaardrikke@outlook.dk  Hun vil så forsøge at finde et passende job til dig afstemt efter din alder. 

Bemærk!! Du skal først oprette dig i her i Nibecrew, når du har en aftale med ungdomsholdet eller en teamleder om et job.

Typisk vil de dog sende dig et direkte link hvor du kommer ind på det korrekte hold, efter oprettelse. Men der kan være tilfælde hvor du er nødt til bare at oprette dig nu og her. Og så vil du blive flyttet hen på det korrekte hold hurtigst muligt. 

 

2 aldersgrupper

Bemærk at der er en oprettelsesformular til dem i alderen 13-17 år og en til dem fra 18 år og opefter. Opret dig i den rigtige aldersgruppe. 

Du er her gået ind i den til unge imellem 13-17 år.

 

Udfyld skemaet med så mange informationer som muligt.

Felter med * skal udfyldes.

Du vil få en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding, og så vil du være oprettet i Nibecrew og godt på vej til at være klar til en uforglemmelig oplevelse som frivillig medhjælper på Nibe Festival.

Foto

Det er obligatorisk, at du uploader foto, bl.a. til brug, for at kunne tjekke ind på festivalen, og få udleveret dit medhjælperarmbånd. Det fungerer som identifikation af dig som medhjælper. 

  

Info

Læs mere om reglerne for et frivilligt job på Nibecrew under "Info".

Under info kan du også læse andre relevante informationer.

Kan du her ikke finde svaret på dine spørgsmål, så kontakt os på email: medhjaelper@nibefestival.dk.

 

HUSK!

Du kan til enhver tid se dine egne vagter inde i www.nibejob.dk eller i APPen nibe-job når vagtplanen bliver frigivet. 

Du vil få tilsendt en SMS med at du har en vagt, dagen før din vagt.

 

 

Bliv medlem

Hvis du er kommet til denne side, via en mail invitation. har du ikke fået kopiet hele linket.