Vip Loungen Check In

   

  • Hvordan motiverer I jeres frivillige?   Som motivationsfaktor bryger vi bla. "familien" følelsen- vi knytter bånd til hinanden og tilstræber at finde de rette profiler, som passer til gruppen ( serviceminded, smilende, kendskab til målgruppen, imødekommende) Qua dette føler de et tilhørsforhold/ fælleskab og via dette, får de en ansvarsfølelse overfor hele setuppet omkring VIP og ligeledes til festivalen som helhed, hvilket igen gør at de frivillige gerne dækker af for hinanden og ikke finder det problematisk at yde det optimale og giver det lidt ekstra. Frihed under ansvar er også en vigtig faktor for hele VIP gruppen - vi tilstræber at vie ansvar og have tillid til, at de frivillige yder deres bedste og kun vil det bedste for helheden. Vi gør meget for at anerkend vores team, for deres indsats og arbejder målrettet på at skabe et godt arbejdsmiljø og en god atmosfære omkring teamet

   

  • Hvordan kommunikerer I med jeres frivillige? (Basen, Facebook, har I jeres eget hashtag, mail)  Intern kommunikationer i teamet foregår bl.a. via mail og vores egen FB gruppe.

   

  • Hvordan er det sociale sammenhold?  Sammenholdet på teamet er super godt- vi har det hyggeligt og sjovt sammen - de frivillige sørger for at de forskellige i teamet føler sig velkomne. Vi laver noget sammen på festivalen eksempelvis ser en koncert, spiser samme , drikker en øl sammen etc. Uden for sæsonen har vi bla. haft hyggeaften med mad og vinsmagning. 

   

  Brian Ø. Augustasen 

  Teamleder 

  VIP CHECK-IN 

   

  Pia B. Andersen 

  Stedfortræder 

  VIP CHECK-IN