Vagtkontoret

  Vi er en lidt atypisk afdeling, på vagtkontoret kræves der en ret særlig profil og vi har en ret høj anciennitet på holdet.

  Vi har mange der gerne vil prøve kræfter med rollen som vagthavende, så vi har typisk mange kandidater fra sikkerhedsafdelingen der selv henvender sig.

  Samtidigt har vi ønske om at vi har en ret høj del af holdet der består af politifolk, så det gør også vores rekruttering lidt anderledes.

  Så vi skal ikke bruge så mange kandidater, så vi bruger mere energi på udvælgelse af de rigtige kandidater som typisk enten kommer med en høj anciennitet i sikkerhedsafdelingen eller fra politiet.

  •  Hvordan motiverer I jeres frivillige?   Vi har en god og uformel stemning på kontoret samt stor intern fleksibilitet. Men den største motivation er opgaverne, derfor også den høje anciennitet på holdet. 
  • Hvordan kommunikerer I med jeres frivillige? (Basen, Facebook, har I jeres eget hashtag, mail)  Primært på mail og på 2-3 informationsmøder
  • Hvordan er det sociale sammenhold? Meget stærkt på festivalen, vi har ikke så meget socialt samvær uden for festivalen, dog inviteres alle til at deltage i en fest sammen med De Gule Vagter.

   

   

  Stedfortræder Philip Lyngø