Sandbergsminde

  Vi skaffer primært medhjælpere i vores egne netværker. Og over årene bliver der en del gengangere.

   

  • Hvordan motiverer I jeres frivillige? 
    Vi lægger op til, at vi skal hygge os, når vi er på vagt. Der skal arbejdes - og vi har travlt. Men der skal være plads til at vi kan ha' det sjovt. Vi går selv forrest - både med at arbejde, men også med at skabe den gode stemning. Vi skaber kulturen. Vi har fået skabt et godt hold af dels modne mennesker, der kan tage meget ansvar og så unge folk, der læres op i det at være frivillig hos os. Men det at der er mange modne mennesker sammen - det motiverer i sig selv flere folk - der bliver skabt interne fællesskaber.
  • Hvordan kommunikerer I med jeres frivillige? (Basen, Facebook, har I jeres eget hashtag, mail) 
   Vi bruger vores holdsiden på NibeCrew. Det er der vi kommunikerer informationer, vagtplaner osv ud.
   Der ud over, så lægger vi op til, at de altid må henvende sig. Der er en del personlige henvendelser - og dem går vi altid i dialog på. Det kan være samtaler, mails eller sms. Vi afholder også informationsmøde kun for vores hold inden opstart af festival.
  • Hvordan er det sociale sammenhold? 
   Der er et godt socialt sammenhold. Og netop den gode stemning får vi meget feedback på. Og det er den, der gør, at folk vender tilbage. Så selvom vi knokler, når vi er på vagt, så er der en følelse af "at vi hygger os sammen". Vi har også forsøgt at samle folk til medhjælperfest og da årets festival var aflyst, afholdte vi en "Sandbergsminde-fest" for de mennesker, vi nu kunne være på det tidspunkt. Kæmpe succes med stor opbakning.

   

   Stedfortræder Tina Havsager