Fototeam

  Vores rekruttering er lidt speciel, idet vi skal bruge nogle som har nogle faglige kompetencer og som ejer noget grej de vil medbringe af ikke ubetydelig værdi.
  Vi har brug for nogle som er modne og som kan håndtere situationer med f eks fulde gæster som vil sætte sig selv i centrum og have taget billeder. Det skal vores folk voksent og myndigt håndtere uden at skabe kedelige oplevelser for gæsterne. De skal også kunne håndtere at arbejde omkring kunstnere og i områder hvor det kræver rigtig meget situationsfornemmelse og konduite!!
  Vi vil hellere mangle en mand eller 2 end vi vil have nogle der ikke kan håndtere kravene og opgaverne.
  Vi gør derfor det, at vi selv finder folkene, typisk rundt i hele dk, og ofte så nogle af de eksisterende siger god for dem og vurderer at de passer fagligt og socialt ind i flokken. Det har fungeret med enkelte undtagelser.

  Vi får mange henvendelser af folk der har købt et kamera og tror de er super prof og syntes det kunne være sjovt. Men vi stiller lidt høje krav og skal kunne regne med at de gider arbejde alle 4 dage fra start til slut. De har dog en enkelt friaften hvis de ønsker det, det er sjældent de holder den. Og de knokler
  Sidste år holdt vi faktisk MUS-samtaler med alle.


  Teamleder Svend  Christensen