Stagecrew Hestepladsen

  Stagecrew Hestepladsen
  /Den fysiske placering af arbejdet er bag Scenen og på scenen på Hestepladsen.

  Som hjælper i stagecrewet bliver du del af den musikalske afvikling.

  Opgaver:
  Vi hjælper de forskellige bands med aflæsning af deres lastbiler, opstilling af deres produktioner på bagscene og efterfølgende på scenen. Vi piller det hele ned efter koncerterne og får det pakket i bilerne igen, så der er plads til næste orkester.

  Vi er en del af festivalen, der starter tidligt og slutter sent, men vi har i crewet det sjovest arbejde og kommer tæt på kunstnerne og deres crews.

  Arbejdet er forholdsvist hårdt/tungt, men i fællesskab får vi alle opgaver løst. Der er altid god stemning og holdånd bag scenen, og nye medlemmer instrueres og samarbejder med erfarne stagehands.

  Som sagt er arbejdet til tider hårdt og tungt, til gengæld er der mange pauser i løbet af dagen, hvor der er mulighed for at opleve koncerterne på allernærmeste hold.

  Frivillige:
  De frivillige i vores team kommer oftest til, fordi de kender en eller flere i crewet og har hørt om stemningen og arbejdet.

  Dog kommer der hvert år nye til, der har interesse for musikken og arbejdet.

  Man skal være 18 år for at få adgang til stagecrewet, og man skal være parat til at yde, når bilerne skal tømmes og pakkes igen. Det er en rigtig god ide at være på vagt med en eller flere venner, så man kan dele oplevelserne og arbejdet med nogen.

  Arbejdstider:
  Oftest har man en hel dag på vagt, den vil typisk være fra kl. 09.00 til kl. 04.00, men som tidligere nævnt er der mange pauser i løbet af dagen.

  Kommunikation:
  Når man er indlemmet i crewet, bliver man medlem i vores facebookgruppe, hvor fælles informationer deles.

  Kontaktoplysninger:
  Kontakt Morten Færk - mfaerk@gmail.com