Shakeit

  SHAKE IT
  /Tæt ved blå scene

    

   

  Cocktail baren SHAKE IT er placeret tæt op af blå scene og er festivalens eneste bar, hvor alle drinks bliver lavet helt fra bunden. Her gør vi lidt ekstra ud af hver eneste drink, vi har på menukortet, og du kan være med i et godt team af friske og veloplagte bartendere og afrydder. Det er nemt at stå i vores bar og lytte til koncerterne inde fra den Blå scene, og mellem koncerterne afspiller vi en masse frækt og glad pop/rock musik fra 80-90’erne.

  Hvorfor skal du være med på holdet?

  • Du er med til at skabe gode oplevelser for de andre gæster, du gør en forskel.
  • Du bliver en del af et godt team med god stemning og plads til hygge og sjov
  • Du får prøvet alle arbejdsopgaverne af, så du både mixer de smukkeste og lækkerest cocktails, men også vil stå for modtagelsen af ordre og salg.

  Frivillige:

  Vi søger frivillige over 18 år, som er klar på at yde en helt fantastisk service overfor vores kunder. Du skal kunne arbejde hurtigt, men uden at glemme hverken pynt eller isterninger. Du må gerne have erfaring med tilsvarende opgaver, men det er ikke et krav. Du bliver lært godt op, og du kan altid gå til enten teamlederen, stedfortræderen eller funktionsansvarlig, hvis du har spørgsmål.

  Opgaver:

  • Mixe cocktails fra bunden
  • Servicere kunderne med frække cocktails
  • Tage imod betaling
  • Løbende rengøring og oprydning

  Arbejdstider:
  Vi arbejder onsdag-lørdag i festivalugen, og vagterne er fra 11.00-17.00, 16.30-22.30, 22.00-03.00.

  Du vil både få en dag og en nattevagt af ca. 6 timer hver.

  Kommunikation:
  Vi bruger basen til dele vigtige oplysninger med jer. Men vi har også vores egen Facebookgruppe, hvor der under festivalen bliver delt billeder og gode råd. Vi bruger også Facebookgruppen, når vi skal snakke om årets medhjælperfest, hvor vi gerne får pladser sammen.

  Socialt sammenhold:
  Vi er rigtig gode til at mødes til aftensmad, en øl eller sodavand, når vi ikke er på vagt. Kom og vær med, få nye venner og oplevelser for livet!

  Godt at vide:
  Bonus: Når der er koncerter på Blå scene, så kan du både se og høre kunstnerne, selvom du er på vagt. Så der er altid god stemning, når vi servicerer kunder med Nibe Festivals bedste Cocktails.

  Du kan få vagter med din bedste ven, så I kan nyde festivalen sammen både på og uden for arbejdet.

   

  Kontaktoplysninger:


  Teamleder:

  Martin Christensen
  speedy.1237@hotmail.com

  Stedfortræder:

  Michael Steffensen
  michael@steffensen75.dk