Plakatteam Aalborg

  Plakat-team Aalborg

   

  Plakat-team Aalborg er ansvarlig for omdeling af plakater og musikprogrammer i hele Nordjylland. Med de nuværende opgaver er vi et lille team på 10-12 personer.

   

  Arbejdsopgaverne:

  Plakater og musikprogrammer omdeles, typisk fordelt på to omdelinger, i alle større byer fra Hjørring i Nord til Hobro i Syd, Thisted i Vest og Hals i øst. Plakater og musikprogrammer omdeles til butikker, cafeer, frisører og lignende samt opsætning på de dertil opstillede standere og vægge, hvor det er tilladt at sætte plakater op. I Storaalborg omdeles der løbende til midtbyens cafeer, osv.

  Omdeling til omegnsbyerne kræver adgang til bil, og man skal være klar til et par intensiver uger, når der kommer materiale til omdeling. I et normalt år sker omdeling typisk i april og så igen i maj/juni.

   

  De frivillige medhjælpere:

  I princippet kan alle med et kørekort være med. Det kræver, at man har en vis fleksibilitet i omdelingsperioden, da der skal omdeles meget materiale på relativt kort tid.

  De fleste har været med i flere år og er alle med, fordi de gerne vil hjælpe med at støtte Nibe Volleyball Klub, NIV-95. Derudover er de fleste glade for, at deres vagter ligger udenfor festivalens åbningstider.

  Den samlede arbejdstid for en medhjælper udgør typisk 36 timer.

  P.t. søges der ikke nye frivillige, da der er mange på venteliste 😊

   

  Lidt praktisk:

  Vi kommunikerer typisk via e-mail og/eller SMS.

  Da vi ikke arbejder sammen som et team, mødes vi alle gerne fredag eller lørdag under festivalen og lige hilser på hinanden.

   

  Kontaktoplysninger:

  Teamleder: Henrik Haugaard

  henrik.hauggard@yahoo.dk

  tel: 50 999 400