Nålen og massagen

  Nålen og massagen

   

  Hvem er vi:

  Vi er et stærkt hold behandler som står til rådighed med hjælp til at behandle medhjælper, musikere og bandmedlemmer.

  Vi har to områder på festivalen. Et område på Crewcampen, som ligger nede ved hovedindgangen og et i området backstage inde i skoven.

  Hvorfor skal du være med på holdet:

  • Der er mange gode grunde til at blive frivillig. Som frivillig gør du en forskel for andre, du styrker dine egne kompetencer, du bliver en del af et fællesskab og du får nye oplevelser.

  • Der er masser af gode mulighed for at få en masse sparring sammen med de andre behandlere og det er et godt sted at få en masse god erfaring.

  • Ved frivilligt arbejde har du mulighed for at lære nye mennesker at kende og indgå i nye fællesskaber

  Opgaver:

  Crewcampen: Her behandler vi medhjælper som kommer med små og store problemer samt skader som opstår akut. Fx hold i nakken, tape på en ankel, ømme lægge osv.

  Backstage: Her er det primært musikere og deres bandmedlemmer vi behandler. Det kan være alt fra forsangere, til buschaufførerne. De kommer som regel inden deres koncert for at blive løsnet op for små spændinger.

  Frivillige behandlere:

  Vi søger behandlere som er uddannet inden for området. Det kan være fysioteraputer, fodterapeuter, akupunktører og massører. Om du er nyuddannet og har masser af erfaring har ingen betydning. Man bliver selvfølgelig sat grundig ind i tingende inden start. Der vil altid være flere på vagt samtidigt, så der er mulighed for aflastning og sparring.

  Arbejdstiden:

  Vi arbejder onsdag til lørdag aften. Vagterne ligger fra 10-16 og 16-22. Du skal have 18 timer som er fordelt på 3 vagter. Du vil både få aften- og dagvagter.

  Social hygge:

  Vi vægter sammenhold i teamet rigtig højt. Vi mødes og hygger når vi har fri. Vi tager ofte ud og høre musik sammen i løbet af dagen. Mødes ofte også i crewpitten. Et hyggeligt barområde kun for medhjælper. På crewcampen forsøger vi også at få teltpladser tæt på hinanden, så der også er mulighed for social hygge der. Vi mødes hver sommer til den store medhjælperfest og også gerne til en julefrokost i løbet af vinteren. 

  Kommunikation:

  Vi bruger nibecrew’s side til generelle informationer. Du kan også finde os på facebook: Nibefestivel – Nålen & massagen hvor du kan finde informationer både før, under og efter festivalen. Der er alle velkommen til at komme med ris, ros og masser af input.

  Kontaktoplysninger:

  Teamleder: Mette Hammer 42 15 00 00 Email: mhhome9000@gmail.com Stedfortræder: Jannie Møller Mobil: 20 95 05 02 Email: jannie1706@gmail.com