Nattevagt

  Nattevagt

  Nattevagten er et serviceorgan. Vi guider og hjælper festivalgæster samt medhjælpere. Vi sørger for, at alle gæster og medhjælpere føler sig trygge. Vi tjekker armbånd i porte og tjekker kørselstilladelser til Backstage. Vi hjælper med at tømme områderne, når skoven lukker og efterfølgende holder vi øje med områderne.

  Hvorfor skal du være med?

  Du gør en forskel for festivalgæsterne. Du møder glade festivalgæster, og du møder folk, som er kede af det og nogle, som er kommet til skade. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dem med, hvad de end har brug for 😊

  Frivillige:
  Vi søger +18 folk, som brænder for at hjælpe andre og gå den ekstra mil for, at festivalgæsten går derfra med et smil på læben. Vi har vores primære opgaver, men løbende kommer der andre opgaver, og vi skal være klar til at omstille os hele tiden. Der er altid en funktionsansvarlig eller teamleder, som man kan kontakte ved tvivl eller hjælp.

  Opgaver:
  Primær opgave er kontrol af armbånd i porte samt kørselstilladelser til de enkelte områder og holde øje med hegn (hegnsspringere), og generel ro og orden fra de poster hvor vi står, og på den runderingstur som vi går. Derudover kommer der flere små opgaver. Det kan f.eks. være, at folk spørger om vej eller har fået stjålet noget eller kommet til skade, så er det vores opgave at skaffe den hjælp, som er nødvendig for at løse problemet. Funktionsansvarlig og teamleder er altid til at kontakte for hjælp til disse opgaver.

  Arbejdstider/vagtplan:
  Vi starter allerede om fredagen før festivalen og har den sidste vagt om tirsdagen efter festivalen. Vi arbejder fra kl. 22.00–08.00, men tjekker ind kl. 21.00, hvor der er mulighed for at få en kop kaffe eller sodavand og snakke med nogle af de andre vagter, inden vi går på.

  Info og kommunikation:
  Vi sender de vigtigste informationer ud på mail og besvare spørgsmål via mail eller telefon. Vi har dog også en facebookside, hvor der bliver lagt sekundære informationer ud. Under festivalen bliver der løbende lagt billeder op i facebookgruppen af vores vagter 😊

  Søg på Facebook: “Night security crew Nibe”.

  Socialt sammenhold:
  Facebook gruppen er med til at have et sammenhold under selve vagten med billeder og sjove oplæg, men vi mødes alle efter endt vagt til morgenmad og lidt hygge og en masse røver historier fra nattens vagt. Efter festivalen holder vi en stor takke-fest for nattevagterne. Folk er gode til at finde sammen over en øl til en koncert.

  Kontaktoplysninger:
  Teamleder:                                   Uffe Petersen
  Mobil:                                             21270257
  E-mail:                                            Uffepetersen@hotmail.com


  Stedfortræder:                           Christoffer Taul
  Mobil:                                             20929499
  E-mail                                              cn@cn-naturpleje.dk