Hegnsvagt

  Hegnsvagt

  Når du er HEGNSVAGT, er du en del af SIKKERHEDSTEAMET og derfor med til at give festivaldeltagerne en god og tryg festivaloplevelse.

   

  Frivillige:

  Vi søger frivillige over 18 år. Man er altid 2 på vagt sammen, og der er indlagt pauser i løbet af dagen.

  Du kan få vagter med din bedste ven, så I kan nyde festivalen sammen både på og undenfor jobbet.

  Er du ny, kommer du til at gå sammen med en erfaren hegnsvagt de første vagter.

   

  Opgaver:

  Som HEGNSVAGT tjekker du armbånd mellem festivalpladsen og backstage (ikke hovedindgangen). Der tjekkes om armbåndet giver adgang til backstage jf. de plancher, der hænger ved hver port. Desuden tjekkes om plomberingen er korrekt - dvs. man rykker i armbåndet. En anden opgave er at tjekke, om hegnet er intakt, og reparere det, hvis det er brudt, så det kan godt blive til mange skridt.

   

  Det er godt at være smilende, og med humor kommer du langt i jobbet som HEGNSVAGT. Man sidder selvfølgelig ikke ned på vagten, og man benytter IKKE egen mobiltelefon på vagten.

  Husk at møde i god tid før hver vagt, så dem, der er på vagt, kan blive afløst til tiden. Du møder i vores vagttelt, hvor der findes en plan over porte og vagttider. Du får en vejledning i hegnsvagtjobbet af den funktionsansvarlige.

  Du må ikke indtage alkohol i vagtperioden. Der findes gratis kildevand i vagtteltet og husk endelige at drikke rigeligt med vand, hvis der er varmt.

   

  Arbejdstider:
  Vi arbejder onsdag-lørdag i festivalugen.

  Vagterne er fra 7:30-21:00 / 8:30-22:00 / 8:30-16:00 / 16:30-22:00.

  Du skal have en lang og en kort vagt som minimum… Altså er man på job 2 dage.

   

  Forplejning:

  Der udleveres et madarmbånd, så du kan spise i Crewpitten i en pause i vagtperioden. I Crewpitten kan der købes drikkevarer til medhjælperpris. Her er der også gode mulighed for at slappe af og hygge med de andre hegnsvagter og øvrige frivillige.

   

  Kommunikation:
  Nødvendige information fremsender vi på mail. Tilmelding og spørgsmål sendes til Gert på gertnielsen56@gmail.com. Evt. afbud mailes hurtigst muligt til Gert, så vi har mulighed for at finde en afløser. Kort tid før Nibe Festivalen sender vi en mail med, hvordan du finder vagtteltet og en vagtplan (dvs. at vi bekræfter de vagttider, vi allerede har aftalt).

  Se meget mere om at være frivillig under INFO på Nibecrev.dk og læs gerne håndbogen igennem, så får vi alle nogle fede dage i Nibe.

   

  Kontaktoplysninger:
  Teamleder – Gert Nielsen – gertnielsen56@gmail.com – 23 11 96 43

   

  Stedfortræder – Joan Otte Bach – joanottebach@gmail.com – 40 15 25 06