Cafe Lux Camp

  Lux Camp

  Vil du være en del af et lille hyggeligt samfund, så vil Lux Camp være noget for dig. I 6 dage skabes der en lille campingplads med hygge som nøgleord. Lux Camp byder på egen café med kolde og varme retter og masser af drikkevarer. Ved siden af caféen er der fine toiletter og badevogne, som er gratis at benytte. Desuden har gæsterne deres egen campingplads med gratis strøm.  Medhjælperne forsøger at skabe nogle gode rammer som udgangspunkt for en god festival.

  Frivillige:
  Vi søger frivillige over 18 år, som er klar på at yde en helt fantastisk service overfor vores campister. Du må gerne have erfaring med at lave mad og være serviceminded, men det er ikke et krav. Du bliver lært godt op, og du kan altid gå til enten teamlederen, stedfortræderen eller funktionsansvarlig, hvis du har spørgsmål.

  Opgaver:

  • Tage imod bestilling og betaling fra campister og lange mad over disken
  • Lave og servere drinks, øl mm.
  • Lave sandwich, bøfsandwich, varme retter
  • Løbende rengøring i caféen og bade- og toiletcontainere
  • Portvagt med tjek for armbånd

  Arbejdstider:
  Vi arbejder søndag inden festivalugen kl. 09.45-19.00, tirsdag inden festivalugen kl. 06.45-16.00, 15.45-01.00, onsdag-lørdag 00.45-07.00, 06.45-16.00 og 15.45-01.00, og søndag i festivalugen 00.45-07.00 og 06.45-16.00.

  Du vil få 2 vagter.

  Kommunikation:
  Vi bruger e-mail til at dele vigtige oplysninger med jer. Men vi har også vores egen Facebookgruppe, hvor der kan deles løst og fast.

  Socialt sammenhold:
  Vi har vores eget medhjælperområde på Lux Camp. Så når du har fri, har du mulighed for at hygge i og omkring vores café.

  Godt at vide:
  Du kan få vagter med op til 3 af dine venner, så I kan nyde festivalen sammen både på og uden for arbejdet.

  Kontaktoplysninger:
  Teamleder: Merete Heiden – mh@adm.aau.dk

  Stedfortræder: Ole Christensen – oc0301@gmail.com