Blå Bar

  Blå Bar
  /Ligger på Blåt område, lige udenfor teltet med Blå Scene.

  Blå Bar er baren, hvor vi hygger og arbejder som et team. Vi serverer fadøl, frozen drinks, sodavand og shots til alle de tørstige og musikglade festivalgæster. Mens du leverer smilende service, kan du synge med på musikken fra Blå Scene. Blå Bar ”kaster” drikkevarer over disken både under og mellem koncerterne på Blå Scene.

  Medhjælpere:

  Vi mangler lige netop dig, hvis du er over 18 år, er klar til at på at yde en helt fantastisk service overfor vores kunder, er fyldt med godt humør og elsker musik og hygge i Skalskoven. Særligt under koncerterne er der travlt, så du skal både have rappe fødder og kunne holde hovedet koldt. Det er ikke et krav at du har erfaring med tilsvarende opgaver, da vi sørger for god oplæring. Vi har et velfungerende og erfarent team, hvor vi altid hjælper hinanden.

  Hvad laver vi:

  Vi er altid ca. 12 på vagt ad gangen, og der er altid mindst 1 overordnet ansvarlig til stede. Vi sælger shots i rør, fadøl, frozen drinks, sodavand og kildevand. Vi er en cashless festival, så alt betaling foregår elektronisk. Vores bar og salgsflader skal altid være pæne og indbydende. Vi har på vagterne forskellige opgaver, som består af salg, opfyldning, oprydning, og ellers hjælper vi hinanden, så teamet fungerer som en samlet enhed, hvor alt spiller max.

  Arbejdstider:
  Vi arbejder onsdag-lørdag i festivalugen. Vi fordeler det, så du skal du arbejde 2 vagter i løbet af de 4 dage. Du har én lang vagt fra kl 14.00-02.30 og én kort fra enten 14.00-20.30 eller 20.30-02.30. Vi forsøger altid at planlægge det, så du kan få vagter med din bedste ven eller din bedre halvdel, så I har mulighed for at nyde festivalen sammen både på og uden for arbejdet.

  Hvordan får du information fra os:
  Vi bruger medhjælperdatabasen til at dele vigtige oplysninger med jer, så du får alt vigtig information via den og direkte til din mail. Vi har vores helt egen Facebookgruppe for os, der er med på holdet. Her holder vi liv i det sociale sammenhold før, under og efter festivalen. Vi bruger også gruppen til at gøre jer opmærksomme på, hvad der rør sig i løbet af året.   

  Socialt sammenhold:
  Under festivalen har vi det hyggeligt og sjovt sammen på vagterne. Mange finder også sammen og hører lækker festivalmusik uden for vagterne. Til årets medhjælperfest er vi altid en stor flok afsted, så vi kan sidde sammen, så man også her er en del af teamet.

  Godt at vide:
  Når der er koncerter på Blå Scene, kan du både se og høre kunstnerne, selvom du er på vagt, da vores bar delvis går ind i teltet til Blå Scene. Når der er musik på Stor Scene, er der nogle gange lidt mere stille hos os, hvor man så har mulighed for på skift at få lidt at spise og en lille pause, dette aftales altid med den funktionsansvarlige på dagen.

  Kontaktoplysninger:
  Teamleder – Anja Boss – Anjaboss2@gmail.com

  Stedfortræder – Dorthe Ellegaard – dorthe.ellegaard@gmail.com